ТЕХНИЧЕСКИ ИНОВАЦИИ И ЕСТЕСТВЕНИ ВЛАКНА ЗА УСТОЙЧИВОСТ ЕСЕН/ЗИМА 2024/25

ТЕХНИЧЕСКИ ИНОВАЦИИ И ЕСТЕСТВЕНИ ВЛАКНА ЗА УСТОЙЧИВОСТ ЕСЕН/ЗИМА 2024/25

Колекцията на Südwolle – световен лидер в производството на камгарни прежди от чиста вълна и вълнени смеси, доразвива темите, които се появяват през последните сезони, интерпретирайки ги с оглед на дългосрочна устойчивост.

В хармония с идентичността и ценностите на групата Südwolle, научните изследвания и техническите иновации са комбинирани с високо ниво на качество. Различните видове вълна, почти всички сертифицирани, са обогатени със значително ниво на производителност, което продължава да се развива. Производственият процес се опитва да ограничи въглеродния отпечатък, тъй като устойчивостта е ключовия принцип, който ръководи всички избори на компанията.

yarn collections

Възможността да предлагаме прежди, изработени от подбрани естествени суровини, е в хармония с днешните устойчиви навици за пазаруване, с предпочитание към облекла и аксесоари, които могат да се носят по всяко време на годината. За разлика от логиката на бързата мода, днешните купувачи, водени от по-младите поколения с фокус върху ценностите зад техния моден избор, са склонни да избират артикули, за които може да се очаква да издържат по-дълго, намалявайки въздействието върху околната среда на текстилните отпадъци и бързата мода.

И във всекидневното облекло значението на комфорта и чувството за спокойствие се съчетава с желанието да се носят артикули с добър вкус и качество. Новото официално облекло включва внимателно скроени облекла, изработени от материали, гарантиращи комфорт и издръжливост. Широко разпространеното съсредоточаване върху тези фактори води до по-добросъвестни, обосновани покупки и по-малко импулсивни покупки. Südwolle интерпретира новия интерес към наследството, водещ до появата на феномена на качеството втора ръка, с връщане към основната си дейност и основни неща, в нова устойчива версия, използваща сертифицирани влакна, обработки против свиване без наличието на хлор и дългосрочни издръжливи продукти, които могат да се перат у дома при ниски температури.

Повече за колекциите от прежди:
Südwolle са разработени на базата на ценностите, които ни ръководят, сезон след сезон:
Дизайн: Благодарение на техните уникални цветове, избора на превъзходни суровини и структурата на преждите, които придават на текстила несравними специални ефекти.
Ефективност: По време на производствения процес коефициентът на полезно действие на преждите се увеличава, което води до подобрени качества в готовите облекла.
Технология: В своята работа те използват най-съвременни технологии като дигитализация и разработват иновативни техники за предене, нови процеси и услуги в полза на клиентите.
Проследяемост: Те предлагат продукти и решения, които правят тяхната верига за доставки по-прозрачна.
Циркулация: Те създават продукти и услуги, които са в съответствие със стандартите за рециклиране и допринасят за кръговата производствена верига.
Устойчивост: Те намаляват отрицателното си въздействие върху околната среда чрез разработване на екологични продукти, процеси и технологии.

yarn collections

Изработена от небоядисана, необработена мериносова вълна, това е усукана прежда за тъкане, идеална за изработка на костюми и якета. Предлага се в 4 нюанса на кафяво, в зависимост от процента на сурова вълна, вариращ от 25% до 100%. Предлага се в 3 основни нюанса на сивото, с ефект мулине, който може да се пребоядисва в желаните цветове. Линията Luxury предлага прежди от благородни влакна, чисти или смесени с мохер и алпака, в класически нюанси, подчертаващи естествената им красота.
Прочетено: 599 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 123, Април 2023

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 122: Спортни Облекла и Тенденции за 2023
   БРОЙ 122: Българска модна асоциация организира успешна търговска мисия в Милано
   БРОЙ 121: 8 български фирми ще участват в търговска мисия по проекта CLOTH в Милано
   БРОЙ 120: Международно изложение за текстил и мода ТексТейлърЕкспо 2022
   БРОЙ 119: Женственост и елегантност: 4 принципа на летния аутфит

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing