ТМТ ЕКСПО – ИЗЛОЖЕНИЕТО ЗА МАТЕРИАЛИ И ТЕХНОЛОГИИ В ТЕКСТИЛНАТА ИНДУСТРИЯ

ТМТ ЕКСПО – ИЗЛОЖЕНИЕТО ЗА МАТЕРИАЛИ И ТЕХНОЛОГИИ В ТЕКСТИЛНАТА ИНДУСТРИЯ

Изключителен е интересът за участие в професионалното събитие ТМТ Експо – изложението за материали и технологии в текстилната индустрия, което ще се проведе от 2 до 4 октомври т.г. в Интер Експо Център. За да отговорят на големия интерес за участие в изложението, само два месеца след старта на подготовката на първото му издание, организаторите отварят допълнителна втора зала за него. Форумът ще предостави платформа за обмен на идеи, практики и технологии за развитие на бизнеса в областта на текстилната индустрия. Паралелно с ТМТ Експо ще се състои и 7-ото издание на единственото в България изложение за печатни и рекламни комуникации – COPIS.

„Площите, които първоначално предвиждахме, бързо се изчерпаха и заради това отваряме още една зала за новите участници“, казват организаторите. Очаква се площта на форума да надхвърли 4 500 кв.м.

„Компаниите споделят мнението, че секторът от години се нуждае от професионално събитие – единна и широка бизнес платформа за текстилния бранш, каквато е ТМТ Експо“, допълват организаторите от Интер Експо Център. Повече от 60 фирми вече са заявили щандовете си. Сред участниците в първото издание на изложението за текстил, машини и технологии са водещи фирми дистрибутори и производители в България.

Свои щандове ще разположат „Ина Трейдинг“, „Руен Машинъри“, „Веста-Р“, „Джак България“, „Орекском“, „Брадър М&М“, „Смарт ТекстилХими“, „Арагорн“, „Сируба“, „Прото“, „Рилман“, „Текско“, „Аглика трейд“, „Сигнал“, Meo Buttons, „Боми“, „Алес“, „Нитекс-50“ и много други.

ТМТ ЕКСПО – ИЗЛОЖЕНИЕТО ЗА МАТЕРИАЛИ И ТЕХНОЛОГИИ  В ТЕКСТИЛНАТА ИНДУСТРИЯ

Съобразявайки се със спецификите на сектора, събитието предоставя разнородни решения, както при процеса на производството на влакна, проектирането, кроене, CAD/CAM, така и за подготовката за производство и самото технологично производство. Форумът предоставя възможност за представяне в сферите на текстилната логистика, пресоването, довършителните работи, тестването, вътрешния материален поток, осигуряването на качеството, оборудването за пране и химическо чистене.

Изложението провокира интереса на производителите на тъкани, български и чуждестранни инвеститори, представители на конфекционното и трикотажното производство, производители на нетъкан текстил, преработватели на текстилни и гъвкави материали, представители от сектора на услугите, дистрибутори и търговци, инженери, механици, технолози, посетители от научноизследователски институти и университети, професионални училища.

Присъстващите на ТМТ Експо ще могат да посетят и COPIS. Единственото мащабно събитие за печатни и рекламни комуникации у нас, което за седми път ще събере лидерите и новаторите в бранша. Двете изложения заемат 10 000 кв.м, давайки безпрецедентен микс от предложения.

Снимка:
1. Предстои ТМТ Експо – изложението за материали и технологии в текстилната индустрия.
Фото и източник: Fashion.bg
Прочетено: 2065 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 96, Юли 2018

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 86: БОГАТА ПАЛИТРА OT МАТЕРИИ И ТЕКСТИЛ ЗА ЗИМАТА
   БРОЙ 84: ЛЮБИМИЯТ НА ВСИЧКИ ДЕНИМ
   БРОЙ 82: ШЕВИЦАТА НА СВЕТОВНИЯ МОДЕН ПОДИУМ
   БРОЙ 72: ИНТИМНОСТ 2.0
   БРОЙ 71: ЕСТЕТИКА И СТИЛ С ФЛОРАЛЕН ПРИВКУС

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли