„АЛЕГРА“ – СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ

„АЛЕГРА“ – СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ

За предстоящите абитуриентски балове модна къща „Алегра“, с дизайнери Радостина Долапчиева и Галя Долапчиева представят няколко актуални за сезона предложения, с които да улеснят избора на бъдещите абитуриентки.

Алегра

Тоалети от колекция “Un Amor” на модна къща „Алегра“ - два пъти носител на най-престижната награда за мода в България „Златна игла“, бяха презентирани по време на социално-културния проект „Вечери на стила“ на Академията за мода. Колекцията е вдъхновена от красивата и страстна латино музика и любовта, която извира и се носи нежно по улиците. В линията присъстват цветове като дръзко червено, класическо черно и нежни опушени нюанси на сиво, лилаво и пудра. В новите предложения са включени естествени щраусови пера, камъни със „Сваровски“ елементи, множество ръчно инкрустирани перли и маниста. За изработването на тоалетите, дизайнерите са използвали фин италиански тюл с блестящи частици, който се преплита в красиви пеплуми и френска дантела с изящни форми.

Алегра

Едно от предложенията на колекция “Un Amor” е рокля „Естер“, която е в линия русалка с подвижен шлейф. Аутфитът е в класическо черно, като полата е обсипана с бляскави частици, а в корсета са включени естествени щраусови пера и френска дантела, инкрустирана с множество перли и мъниста. Друг тоалет от линията е модел „Венера“, който е изработен от френска дантела, обшита с множество кристали. Корсетът е обогатен с естествени пера, а линията „русалка“ е постигната с листа от тафта.

Алегра

Едни от най-новите тоалети на бутик „Алегра“ са модели „Мери-Ан“ и „Дара“. „Мери-Ан“ представлява аутфит, изработен от фин италиански тюл и 3D цветя, които са в преливащи нюанси на опушено лилаво, бледо розово, мента и бяло. Корсетът е с ръчно направени чупки, а в полата са включени и бляскави частици. Рокля „Дара“ е дръзко предложение, което е изработено от фин италиански тюл, с вмъкнати блестящи частици. Горната част на роклята, който представлява корсет, е наситен с естествени щраусови пера, а фееричността в долната част е постигната от множество пеплуми. В аутфита са преплетени класическото черно, нюд нюанс и роуз голд.

Алегра

За тенденциите в абитуриентското облекло за 2023 година Радостина Долапчиева, споделя: „Актуалните цветове за тази година са както класическото черно, така и дръзкото червено. Включваме и предпочитанието на младите момичета за масленозелено, както нюанси на сиво-зелено, опушено лилаво, пудра и други. Тоалетите, които са в черно и червено са по-екстравагантни, по-дръзки и с по-голям ефект.“.

Алегра

Снимки:
1. Радостина Долапчиева и Станимира Йоцова, която е облечена в рокля „Естер“.
Фото: © Академия за мода / Петър Станев
2. Топмоделът Станимира Йоцова, облечена в рокля „Естер“.
Фото: © Академия за мода / Петър Станев
3. Топмоделът Станимира Йоцова, облечена в рокля „Венера“.
Фото: © Академия за мода / Хайлайф
4. Топмоделът Станимира Йоцова, облечена в рокля „Дара“.
Фото: © Академия за мода / Хайлайф
5. Топмоделът Мадлена Иванова, облечена в рокля „Мери-Ан“.
Фото: © Академия за мода / Божидар Марков

 




Прочетено: 816 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 123, Април 2023

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 122: ТЕНДЕНЦИИ ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2023
   БРОЙ 122: НОВИЯТ ЦВЯТ НА 2023 НА „ПАНТОН“
   БРОЙ 121: БУКЕТ ОТ СВЕЖИ ИДЕИ НА РЕВЮ-СПЕКТАКЪЛА „ЗЛАТНА ИГЛА 2022“
   БРОЙ 120: Как да се обличаме в бизнес стил с ограничен бюджет
   БРОЙ 120: ТЕНДЕНЦИИ В ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА ДЕТСКА СТАЯ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino





Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing