Защо се нуждаете от зелена чанта

Защо се нуждаете от зелена чанта

Ето няколко причини, поради които трябва да обмислите закупуването на зелена чанта. Маслиненозеленото е универсално и ще се съчетае с всичко. Kоето го прави идеален цвят за ежедневна употреба. Независимо дали отивате в офиса, или излизате на среща, зелената чанта е подходящ избор. Можете да я използвате за всякакви поводи – от обикновена разходка, до  вечерни излизания.

Зелена чанта

Предимства на зелената дамска чанта

Една зелена чанта е универсален избор за всеки тоалет. Независимо дали става въпрос за работа, вечерно излизане или обикновен ден, тя може да се използва за различни случаи. Много хора се обръщат към зеленото, защото им стои добре, но има и такива, които предпочитат различен нюанс. За тези, които не са особено любители на цвета, има различни нюанси, които биха могли да им допаднат.
Зелената дамска чанта може да намали въглеродните емисии и да опази околната среда. Много компании за чанти компенсират въглеродните си емисии, като продават продукти, изработени от устойчиви материали. Често естествения цвят на биоразградимите продукти е зелен. Поради тази причина, изработката на прдукти с този цвят, намаля емисиите от допълнително оцветяване и преработки. Използвайки зелена чанта, можете да се чувствате добре с това, което купувате, знаейки, че помагате на околната среда, както и че същевременно спестявате пари. Те са чудесен вариант за хората, които се интересуват от мода и екология едновременно.

Многофункционалност

Този универсален цвят допълва всеки тон и изглежда великолепно с тъмносиньо, лилаво и прасковено. Дизайнери като Dior, Prada и Gucci имат характерни дамски чанти в красив зелен нюанс.

Предимства на носенето на зелена чанта

Тя е модно решение, което може да придаде мигновено блясък на всеки тоалет. Тя е не само екологична, но и изключително гъвкава. Стилен начин да покажете своята индивидуалност и да направите изявление. Универсалността им е огромно предимство, независимо дали сте мъж или жена.
Околната среда страда от използването на пластмасови и хартиени торбички. Освен че причиняват вреда на животните, тези торбички увеличават капацитета на сметищата и обезлесяването. Въпреки че съществуват инициативи за рециклиране на пластмасови торбички, те могат да бъдат по-скъпи от създаването на нови. По-практично е да се използва чанта за многократна употреба. Тя може да ви донесе и късмет през новата година!

Маслиненозеленото отива на всичко

Маслиненозеленото е един от най-универсалните цветове за дамска чанта. Топлият цвят на този нюанс се съчетава добре с всеки друг цвят. Приглушеният му среден тон също така е ласкателен за много тениски и тоалети. Например, той изглежда чудесно с розово, коралово, пясъчно, тъмносиньо и черно. Съчетайте го с бял топ и панталон палацо, за да създадете приятна визия.
Друг цвят, който се съчетава добре с маслиненозеленото, е денимът. Денимът е класически неутрален цвят, но може да изглежда модерен и елегантен, когато се използва с маслиненозелено. Неговата разновидност е добър избор за пролетта и лятото, докато по-тъмните са по-подходящи за есента и елегантни тоалети. Например, маслиненозелените панталони изглеждат чудесно с топ от чамбрей, а маслиненозелените дънки - с тениска с щампа.

Зеленият цвят е цвят, който отива на всичко

Правилното използване на този цвят може да доведе до създаването на зашеметяваща визия. Цветът спада към цветовия модел CMYK. Той има неутрален тон, но е малко по-студен нюанс. По отношение на допълващите се цветове, тиландският цвят може да се съчетае добре с топли нюанси като златистото. Той си отива и с различни сини, зелени и неутрални цветове. Като цяло е чудесна основа за голямо разнообразие от предмети, независимо дали са модерни или класически.
Прочетено: 1427 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 120, Септември 2022

KWIAT И ТЕХНИТЕ НОВИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА И ДИОПТРИЧНИ РАМКИ

KWIAT презентираха своите нови модели очила по време на Summer Fashion Weekend 2022, а гостите можеха да им се насладят и да си ги закупят. Специално за тяхното ревю участие взе Станимира Йоцова – Мис Велинград 2021, която е лице на KWIAT за лято 2022. Тя имаше привилегията както да открие, така и да закрие тяхното модно дефиле. Лицето на марката за лято 2022 споделя следното: „Изключително благодарна и щастлива съм, че бях избрана за лице на KWIAT за лято 2022 и, че имах възможността да представя едни от най-впечатляващите им слънчеви очила на Summer Fashion Weekend! Не спирайте да творите и вдъхновявате с новите си идеи!“.Ревю на KWIAT по време на Summer Fashion Weekend 2022

Ревю на KWIAT по време на Summer Fashion Weekend 2022

Ревю на KWIAT по време на Summer Fashion Weekend 2022

Ревю на KWIAT по време на Summer Fashion Weekend 2022

Интересен факт е, че всички пластмасови очила от новата колекция на KWIAT са направени от памук и са биоразградими.

KWIAT е семейна компания, основана през 1991 г. в гр. София, с основна дейност производство и предлагане на слънчеви очила и диоптрични рамки. Целта на марката е да създава продукти, които да отговарят на всички очаквания на клиентите както в дизайна, така и в качеството. Първата колекция е едва от няколко модела в различни цветове, но към днешна дата очилата се предлагат в над 450 оптики в България и в над 25 страни на 5 континента. 

Ревю на KWIAT по време на Summer Fashion Weekend 2022

Ревю на KWIAT по време на Summer Fashion Weekend 2022

Снимки:

1-4 - Ревю на KWIAT по време на Summer Fashion Weekend 2022.

5 - Лицето на KWIAT за лято 2022 – Станимира Йоцова.

6 - Станимира Йоцова – лице на KWIAT на лято 2022, заедно с проф. Любомир Стойков и няколко нови чифта очила на KWIAT.

 

Фото: © Code Fashion
Прочетено: 1472 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 120, Септември 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 119: КОИ СА ПОДХОДЯЩИТЕ ОБУВКИ ЗА ПЛАЖА?
   БРОЙ 118: НОВА КЛАСИКА ЧАСОВНИЦИ “CARTIER”
   БРОЙ 117: NB 574 - най-обичаните маратонки
   БРОЙ 117: БАРЕТАТА - НАЙ-АКТУАЛНИЯТ АКСЕСОАР ПРЕЗ ПРОЛЕТТА
   БРОЙ 116: 6 неща, които да предвидите при покупката на куфар

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita