Диоптричните рамки, които ще Ви подмладят

Диоптричните рамки, които ще Ви подмладят

Хората, които трябва да имат проблем със зрението, използват различни модели диоптрични очила. Те се явяват и един дамски естетичен аксесоар, който може да направи излъчването ви по интересно и забележимо. Първото, на което трябва да се обърне внимание, е качеството на стъклата, а след това на тяхната форма и дизайн. Днес могат да бъдат намерени изключително стилни и красиви дамски рамки за очила с диоптър. 

Красивите черти на лицето ще се подчертаят и дори е възможно да изглеждате по-млади. За да изберете подходящ модел, то е добре да научите малко повече подробности за различните форми и размери, които ще подхождат перфектно на външността ви.

дамски рамки за очила с диоптър

Кои рамки за очила с диоптър, ще ви помогнат да изглеждате млади?

Жените са суетни и когато купуват подобен артикул, винаги се стараят той да им отива и да ги прави по-чаровни. Лицето би могло да изглежда значително по-младолико, ако се открие точният модел. Специалистите съветват, форма и дизайнът да кореспондират с контура на лицето. Ще ви представим няколко конкретни идеи:

  • при лице с правоъгълна форма – тук челюстта е ясно изразена, а челото високо. Рамките за очила с диоптър трябва да са със заоблени форми. Благодарение на тях ъглите ще се омекотят. Препоръчаните видове са кръгли, котешко око или авиаторски. Те ще подчертая красотата на скулите;

  • при овално лице – дамите притежателки на подобна форма са облагодетелствани, тъй като тя е най-балансирана. Ще ви подхождат квадратни или правоъгълни дамски рамки за очила с диоптър. Големите моделите с геометрична форма са много добро решение. Тук също може да се заложи на котешкото око, авиаторски или тип маска;

  • при кръгло лице – правоъгълните и квадратните модели ще помогнат, да постигнете визуално, по издължена форма. Избягвайте кръглите или заоблени рамки;

  • при лице със сърцевидна форма – откроява се широко чело и тясна брадичка. Тънките рамки за очила с диоптър придават нежност, мекота и младежко излъчване. Избягвайте такива, чиито стил насочва вниманието към горната част на лицето. Съветът ни е да експериментирате с прозрачни детайли.

Щом търсите подобен дамски аксесоар се стремете да ви подхожда изцяло. Така ще имате самочувствие, че изглеждате добре и сте значително по-младолики. 

По какви критерии да изберем рамки за очила с диоптър?

Освен за визуалната красота, трябва да помислите и за комфорта си. Материалът, от който са изработени, трябва да е качествен, казват от онлайн магазин Skyoptic.bg. Това е важно условие, за да сте доволни от покупката. Правилата за избор са следните:

  • да не дразнят кожата при допир – добро решение са титаниевите модели, тъй като не могат да се повредят от потта например. Минусът при тях е, че не биха издържали много тежко стъкло. Потърсете хипоалергенен дамски модел;

  • да не са прекалено тесни – ако не са ви по мярка, има опасност да притискат нервите около очите и да създадат неприятно главоболие;

  • мостът не бива да оставя белег на носа – стремете се да изберете достатъчно удобен модел с подходящ размер, който няма да оставя следи, дори при дълго използване.

Качествени дамски аксесоари могат да бъдат намерени в добрите оптики. Там разнообразието е наистина впечатляващо. Ще откриете различни цветни варианти, които да ви създадат добро настроение.

Как да се грижим за новия аксесоар?

Дамските рамки, за модел с диоптър, трябва да се пазят и с тях да се отнасяте грижливо. Когато се поставят или свалят, това е нужно да става внимателно и с помощта на двете ръце. Навикът да се вдигат на главата е много лош и води до разширяване. Другият ключов момент е свързан със съхранението в дамската чанта, без да са поставени в калъф. Така бързо ще ги амортизирате и ще се наложи да инвестирате в нови. Пазете дамските очила, защото те помагат да коригирате зрението и създават красива визия.
Прочетено: 1642 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 120, Септември 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 119: Защо е важно медицинските униформи да бъдат качествени
   БРОЙ 117: КАМИЛА ГУДИС – „БРАЗИЛСКИЯТ МАГЬОСНИК“ НА ДИЕТИТЕ
   БРОЙ 116: Как да изберем сенки за очи
   БРОЙ 116: Наистина ли сутиените предотвратяват увисването на гърдите
   БРОЙ 115: ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЧЕСТО?
   БРОЙ 115: Какво е дермокозметика и за какво се използва

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing