ДОКТОР СТРЕЙНДЖ В МУЛТИВСЕЛЕНАТА НА ЛУДОСТТА САМО В КИНАТА

ДОКТОР СТРЕЙНДЖ В МУЛТИВСЕЛЕНАТА НА ЛУДОСТТА САМО В КИНАТА

* Готови ли сте за най-зрелищното и мрачно киноприключение на Марвел?

Калин Стойков

Наистина умопомрачителни и опасни са алтернативни реалности на Мултивселената. Най-новата лента „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ ще ни отведе отвъд границите на всичко, което познаваме и сме виждали досега от невероятния киносвят на Марвел. Филмът е дело на легендата в хорър жанра Сам Рейми, в чиято блестяща компания са още номинираният за „Оскар“ Бенедикт Къмбърбач и продуцентът Кевин Файги.

Готови ли сте за новата си среща с гениалния доктор Стрейндж?  В „Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ прочутият супергерой ще се опита да овладее излезлия от равновесие всемир с помощта на живеещата в изгнание бивша Отмъстителка Уанда Максимоф. Предстои им епичен сблъсък, по време на който ще се изправят срещу редица препятствия и силни противници. Любопитен въпрос към всеки ценител на този жанр е питането: „Ако си на мястото на Стрейндж, какво би направил, за да възстановиш равновесието във Вселената?“.

Фенове, родни звезди и популярни личности вече имаха възможността да разкрият част от тайните на Мултивселената на специална прожекция на Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта в 4DX® залата на Cinema City в Мол Парадайс. Събитието беше белязано от уникална атмосфера и  множество изненади за гостите, а благодарение на 4DX® технологията във филма влязоха Мартин Захариев, Китодар Тодоров, Владимир Ампов – Графа, Венци Венц, Рафи, Антон Порязов, Ники Станоев, Натали Трифонова, Васко Мавриков, Реми Тойн, Явор Козев, Гери Турийска, Павлин Иванов – Bashmotion и Поли Недкова, които по неповторим начин изживяха приключението на Стрейндж в Мултивселената.

Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта предлага множество обрати и изненади за феновете, затова Бенедикт Къмбърбач и Бенедикт Уонг отправят специална молба към всички, които ще са сред първите посетили уникалните измерения на Мултивселената: въздържайте се от разкриването на сюжетни елементи за филма, от тази, или която и да е друга вселена, за да може всички да успеят да се насладят подобаващо на новото приключение на Стрейндж. 

ВИДЕО: ДОКТОР СТРЕЙНДЖ В МУЛТИВСЕЛЕНАТА НА ЛУДОСТТА - СПОЙЛЕРИ ОТ МУЛТИВСЕЛЕНАТА

Фото: Форум Филм България (https://www.forumfilm.bg)
Източник: Форум Филм България (https://www.forumfilm.bg)
Прочетено: 47 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 118, Май 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 117: ПОКОРИ СЪДБАТА СИ С „ВИКИНГЪТ“
   БРОЙ 117: КИНОПРИКЛЮЧЕНИЕ ОТ НОВО ИЗМЕРЕНИЕ - СОНИК: ФИЛМЪТ 2
   БРОЙ 117: ОБИРЪТ НА ВЕКА С „ЛИНЕЙКАТА“
   БРОЙ 117: НАЙ-НОВАТА СТРАХОВИТА МИСТЕРИЯ – „КАЗВАМЕ „ДА“ НА „НЕ!“
   БРОЙ 116: ШЕДЬОВЪРЪТ „ПОДПАЛВАЧКАТА“ НА ЕКРАН ПРЕЗ МАЙ
   БРОЙ 116: „ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН“ ВИ ОЧАКВА В КИНАТА
   БРОЙ 116: „УЛИЦАТА НА КОШМАРИТЕ“ – ДРУГАТА СТРАНА НА АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА
   БРОЙ 116: ЗАВРЪЩАНЕТО НА ГОУСТФЕЙС

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли