СЕЛЕНА ГОМЕС ВЛЕЗЕ В ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ

СЕЛЕНА ГОМЕС ВЛЕЗЕ В ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ

По-рано тази година Селена Гомес завърши двуседмична програма за лечение на безпокойство и депресия. След скорошно влошаване на здравето й тя отново се връща в същата клиника. Предполага се, че Гомес е имала очевиден „емоционален срив“ след 2 хоспитализации в рамките на последните няколко седмици, свързани с продължаващата й битка с Лупус и животоспасяващата трансплантация на бъбрек през миналата година. Първоначално тя е хоспитализирана, защото броят на белите й кръвни телца става все по-нисък. Няколко дни по-късно отново влиза в болница за същия проблем, което може да бъде обичайно за хора с активни симптоми на Лупус.

СЕЛЕНА ГОМЕС ВЛЕЗЕ В ЦЕНТЪР ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ

Говори се, че Гомес, която е била в център в Аризона през 2014 г. и е отменила обиколки от турнето си „Възраждането" през 2016 г. заради лечение, ще получи диалектическа поведенческа терапия, която се стреми да регулира емоциите и да помогне на пациентите да се справят със стреса.

Новината идва само няколко седмици, след като Гомес обявява в Инстаграм, че ще „отстъпи" от социалните платформи заради критичните коментари, насочени към нея. „Дотолкова, доколкото съм благодарна за гласа, който социалните медии дават на всеки от нас, съм също толкова благодарна, че мога и да се оттегля и да живея живота си до момента, в който ми е дадено", пише тя.

Продължавайки да контролира здравето си, няма никакво съмнение, че Гомес, която винаги е била откровена за личните си борби и загрижена за повишаване на осведомеността по въпросите за психичното здраве, ще излезе от това по-силна от всякога.

Снимки:
1. Селена Гомес
Фото:© Puma
Източник: https://www.kapanlagi.com/showbiz
Прочетено: 3040 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 98, Октомври 2018

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 82: АРЕСТУВАХА СУПЕРМОДЕЛА СТЕФАНИ СИЙМОР
   БРОЙ 78: АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ 2015 – ПАРАД НА СУЕТАТА ИЛИ… ?
   БРОЙ 72: Румър Уилис със скандална рокля
   БРОЙ 71: ЛОРЪН СКОТ Е НАМЕРЕНА МЪРТВА
   БРОЙ 70: „ПРАДА” ОТРИЧА ДА Е РАЗСЛЕДВАНА ОТ ДАНЪЧНИ
   БРОЙ 70: ПЛЕМЕННИЦАТА НА РАЛФ ЛОРЪН ОТИВА НА СЪД

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing