Как да изглеждаме богати

Как да изглеждаме богати

 

Ако някога сте се чудели как да изглеждате богати, има няколко прости трика, които можете да използвате. Добрата стойка е един от най-важните ключове към това да изглеждате богати. Изправената стойка, свиването на раменете и седенето в изправено положение допринасят за това да изглеждате по-класически и уверени. Тези съвети могат да се прилагат както при бизнес срещи, така и при лични контакти. В днешната статия ще разгледаме най-добрите съвети, които да следвате, за да изглеждате богати.

Как да изглеждаме богати

Аксесоари

За да правите добро впечатление, трябва да заложите на аксесоари, които са изискани и стилни. Един хубав daniel klein часовник - би придал стил и класа към облеклото за вечеря. А изборът на чифт очила със сложен дизайн, може незабавно да ви накара да изглеждате богати. Това обаче не е толкова лесно, колкото звучи, защото дизайнерските лога са скъпи, а те не предават изтънченост. По-скоро носете автентична дизайнерска чанта или портфейл.

Грижа за дрехите

Дрехите гардероба ви са основата на вашия вид. Като се грижите правилно за тях, можете да ги запазите в безупречно състояние за дълго време. Тениските и пуловерите могат да се възползват от ролка за почистване на власинки. Направете гардероба си по-универсален, като използвате правилните инструменти за поддръжката им. Ключово е, например, да се внимава в прането им, при използването на омекотител и после гладенето им. Разгледайте в интернет за освежители, които се поставят в гардероба. Така ще бъдете сигурни, че дрехите ви, винаги ще миришат свежо.

Провеждане на интелигентен разговор

Една от най-големите грешки, които хората правят, е да мислят, че са твърде интелигентни, за да бъдат социални. Това обаче не винаги е така. Воденето на интелигентни разговори ще ви помогне да разберете, че винаги има какво ново да се научи. А самото желание да искате да научите нещо ново, само по себе си ще ви направи да изглеждате умни и устремени. Само се уверете, че не използвате лош език, който хората често смятат за по-малко ценен. Хората ще направят предположение въз основа на езика, който използвате.

Пътувайте

Тайната на това да пътувате, за да изглеждате богати, се крие в дрехите. Сред многото начини да изглеждате богати, е да си купите облекло по мярка. Тези дрехи са ушити така, че да прилягат идеално към тялото и да ласкаят фигурата. Купуването на дрехи от универсалните магазини може да е по-евтино, но размерите им варират в широки граници. Винаги пробвайте поне три чифта дрехи по поръчка, преди да вземете решение. Не искате да похарчите твърде много, за да се чувствате неудобно.

Грижа за лицето

Съществуват много съвети за грижа за лицето, за да изглеждате богати, но един от най-важните е да осигурите лична чистота. Въпреки че парфюмите и дизайнерските чанти са задължителни, застоялата миризма на непочистена кожа няма да я прикрие. Трябва да се грижите добре за кожата си с помощта на продукти или да посетите дерматолог. Добре е да овлажнявате кожата си ежедневно. Много често се препоръчва ползването на ежедневен слънцезащитен крем. Употребата на подобни продукти защитава кожата от бързо състаряване.
Прочетено: 89 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 120, Септември 2022

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 119: ТОПМОДЕЛЪТ МАДЛЕНА ИВАНОВА Е НОСИТЕЛ НА ПРИЗА “QUEEN OF THE YEAR 2022”
   БРОЙ 117: Мария Бакалова бе обявена от Академията за мода за най-стилната българка за 2022
   БРОЙ 117: Българска модна асоциация част от нов клъстерен алианс
   БРОЙ 116: ТОПМОДЕЛЪТ МИЛА ХРИСТОВА НА КОРИЦАТА НА VOGUE
   БРОЙ 116: „ЗЛАТЕН ГЛОБУС 2022“: ЦЕРЕМОНИЯ БЕЗ ЧЕРВЕН КИЛИМ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли