МАГИЧЕСКО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ В ЧЕРНО

МАГИЧЕСКО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ В ЧЕРНО

През този сезон на модния подиум се появяват различни стилове - от новаторски и екстравагантни до класически и подходящи за всекидневието. Те, разбира се, са претворени и от стилистите. Грешите, ако си мислите, че ви е необходима вълшебна пръчица, за да постигнете ултра модерна визия през новия сезон. Достатъчно е само да прочетете по-надолу...

Абстракции в черно е изключително ефектен стил на модния подиум през този сезон. Абстрактните шарки в мастилено черно придават на опушените очи модерно излъчване. Чрез създаването на бляскава, гланцова текстура се акцентира върху очите – те са секси, обаятелни, гримирани в интензивни тонове, с опушен ефект от готическо черно, както и нюанси на есенни цветове.

МАГИЧЕСКО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ В ЧЕРНОМАГИЧЕСКО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ В ЧЕРНОМАГИЧЕСКО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ В ЧЕРНО

Метални щрихи - представляват опушена визия в металически цветове с по-светли области. В тази игра на опушени ефекти и светлина, меките есенни нюанси се смесват с металически златни и бронзови тонове в ъгълчетата на очите. Тази тенденция е комбинирана с меки цветове на устните за по-силен ефект.

МАГИЧЕСКО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ В ЧЕРНОСтруктуриран цвят създава дръзка и игрива визия, която използва контрастни цветове и форми, за да подчертае очите. Този стил включва очертаване на очите в светъл цвят или с лилава очна линия. Тенденцията стига до крайност, като използва предизвикателни и дори натрапчиви отблясъци на тюркоазена очна линия и сенки, още по-силно подчертани от липсата на цвят върху устните.

Румени и пламенни скули - бузите са основен акцент, благодарение на който цветът изпъква и се откроява. Румени и пламенни, красивите и привлекателни скули, подчертани с руж, се превъръщат в голяма сензация. Те извикват в съзнанието картини на дълги разходки в провинцията и прохладни есенни дни. За да се завърши напълно този свеж и младежки вид, ружът е използван както върху бузите, така и върху челото. Цялостният ефект е една атрактивна комбинация от драматична визия и романтика.

МАГИЧЕСКО ПРЕОБРАЗЯВАНЕ В ЧЕРНОСвръхестествена подчертана красота е тенденция, посветена на красивата кожа и деликатното излъчване. Лицата на моделите са гримирани така, че да изглеждат изключително свежи, с чиста кожа, подчертани мигли и оформени вежди за цялостно подчертаване на естествената красота. Очите са леко гримирани, а светлият, естествен цвят руж на скулите придава цялостно впечатление за истински съвършени, женствени момичета.

 

 

Снимки: United Partners
Прочетено: 5292 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 14, Септември 2008

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 13: Нина Цончева - Художник, чието платно е човешкото лице
   БРОЙ 12: Драматизъм и кукленско излъчване в летния грим
   БРОЙ 11: Изпепеляваща Съблазън
   БРОЙ 10: ГРИМЪТ ПРЕЗ ЛЯТОТО: FEMME FATALE
   БРОЙ 9: спиралата за очи – кралицата на декоративната козметика

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing