МИЛА ХРИСТОВА СНИМА КЛИП СЪС ЗВЕЗДЕН ЕКИП

МИЛА ХРИСТОВА СНИМА КЛИП СЪС ЗВЕЗДЕН ЕКИП

Силвия Стоянова

Мила Христова снима клип със звезден екип

Мила Христова, която се утвърди като едно от успешните български лица на световния моден подиум, продължава да надгражда професионалното си портфолио. Новото й постижение е видео клип, заснет с международен екип, включващ съзвездие от дванадесет професионалисти от различни националности. Сред тях е „гримьорката на звездите” Джо Шугър, на която се доверяват Ивана Тръмп, Серена Уилямс, топ моделът Петра Немцова и др. Прическата на Мила е дело на Тим Фюрседон, отличен с престижната награда „Коафьор на годината“ и творил косите за ревюта на Том Форд, за реклама на „Шварцкоп“ и др. Режисьорът и оператор на клипа носи артистичното име PAVZO и е член на журито на международните фестивали за модни филми в Маями, Мексико и Бразилия. Общото между Мила Христова и всички от 12-членния екип е, че всеки от тях е работил за Седмицата на модата в Лондон и Фешън ТВ.

Мила Христова снима клип със звезден екип

Модерният и изискан клип е заснет за Refan, чието лице е Мила Христова. В елегантното видео красивата българка изглежда едновременно стилна и секси. Нейната визия е поверена на талантливата българска дизайнерка Красимира Стойнева, която основава собствен лейбъл в Англия през 2014 година. Тя създава дрехи от изкуствена коса и вече е разпознаваема на световната модна сцена с този необичаен материал, а мотото й е: „Обличайте се в коса, а не в кожа“. Дизайнерката създава четири тоалета за две денонощия, специално за Мила Христова и за клипа, който е сниман в продължение на десет часа в Южен Лондон. По време на снимките Мила Христова е впечатлила екипът от модни корифеи със своите умения и професионализъм.

Красивата и талантлива българка, която от 13-годишна живее и учи във Великобритания и развива успешно кариерата си там, е дефилирала за „Валентино“, „Версаче, „Ермано Шервино“, „Джъст Кавали“, „Патрисия Пепе“, „Дона Карън“. Участвала е в рекламни кампании на „Лореал“ и „Кока-Кола“.

Снимки:
1. – 2. Мила Христова e лице на Refan.
Фото: © PAVZO
Прочетено: 2872 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 94, Март 2018

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 92: МИЛА ХРИСТОВА СЕ УТВЪРДИ КАТО МОДЕЛ НА FASHION TV
   БРОЙ 91: МАГНЕТИЧНАТА ДЕСИ ХАРИЗАНОВА – АКТУАЛНО ЛИЦЕ НА МОДНИЯ ПОДИУМ
   БРОЙ 90: МОДЕЛЪТ МИЛА ХРИСТОВА Е НОВОТО ЛИЦЕ И ВОДЕЩА НА SOFIA FASHION WEEK AW 2017
   БРОЙ 89: ТУНДЖАЙ МУСТАФА – ТУНИ: „АКО ЗАБРАВИШ, ЧЕ НОСИШ ДУША – ЖИВОТЪТ ТИ ГУБИ ЦЕННОСТ И СТАВА МЕХАНИЧЕН“
   БРОЙ 87: МАРИНА КИСКИНОВА СТАНА ЛИЦЕ НА SHANO
   БРОЙ 87: Лицата на SOFIA FASHION WEEK SS 2017 са топ моделите Екатерина Краснова и Ивел Йорданов

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино

Модерните сайтове:   Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски манта - Дамски рокли