ПЛАЖНИ ПРИЧЕСКИ ЗА ЛЯТО 2021

ПЛАЖНИ ПРИЧЕСКИ ЗА ЛЯТО 2021

Реджина Асенова

Макар и това лято да е белязано от противоепидемични мерки, все още можем да създадем мечтаната почивка. За целта ни трябват единствено сини вълни, горещ пясък и слънце в косите ни.

Прически

На плажа всички желаем да изглеждаме невероятно. Това обаче е една изключително трудна задача що се отнася до нашата коса. Тя се заплита от солената морска вода, а силното слънце я изсушава. За да e здрава и добре изглеждаща, е важно да вземем предвид продуктите, които използваме. На първо място е термозащитата, предпазваща от вредните слънчеви лъчи, на второ място е добрият балсам или маска за коса, а следващото условие е максимално предпазване на косата от комбинации като морска вода и пясък.

Прически

Прически

Още нещо, което ще помогне за поддържането на косата на плажа е правилният избор на прическа. Освен че тя ще направи цялостният ни вид по-красив, ще я предпази от заплитане и мокрене.

Прически

Прически

Задължително трябва да обърнем внимание на познатите ни небрежни кокчета. Те са подходящи както за средна, така и за дълга коса, без значение дали е права, чуплива или къдрава. Небрежното кокче с няколко пуснати кичура може да бъде направено високо, ниско или пък да раздели косата на две части. За целта може да бъде използван обикновен ластик или скрънчи, което ще предотврати прекаленото стягане, както и накъсването й.

Захващане с широка шнола ще свърши чудесна работа за къса или средно дълга коса. Единственото, което трябва да направим е да я навием, да я вдигнем нагоре и да я прихванем с аксесоара, оставяйки краищата й да го покрият, падайки надолу.

Следващото предложение е свързано с разновидностите на любимите ни плитки. Те са перфектното решение за чуплива или права коса, без значение от нейната дължина. Може да направим една плитка, пускайки я назад или две, оставяйки свободно да падат от двете страни на раменете ни. Начинаещите в правенето на този тип прическа могат да направят класическа плитка, а по-напредналите - рибена кост.

Прически

Изберете едно от нашите предложения или изпробвайте всички. И не забравяйте, че най-красивата част от перфектния вид на плажа е нашата увереност!

Прически

Снимки:
1.-3. Предложения за небрежни кокчета.
4.-5. Прически с широка шнола.
6.-7. Предложения за плитки.

Фото: www.pinterest.com
Прочетено: 2168 пъти                                             © Fashion Lifestyle Magazine, брой 113, Август 2021

 ОЩЕ ПУБЛИКАЦИИ:
   БРОЙ 110: НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА БАЛМЕН ЗА МЪЖЕ
   БРОЙ 109: Кои са причините за косопад и какви процедури за възстановяване на косата съществуват?
   БРОЙ 108: ЕСТЕСТВЕНИТЕ ВИЗИИ СА АКТУАЛНА ТЕНДЕНЦИЯ ЗА ЕСЕН-ЗИМА 2020/2021
   БРОЙ 107: ТЕНДЕНЦИИ В ПРИЧЕСКИТЕ ЗА ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2020
   БРОЙ 106: АРТИСТ-КОАФЬОРЪТ МАРИЯ КАРАГАНОВА ЗА АКТУАЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В ПРИЧЕСКИТЕ

Дрехи с отстъпка
Завивки с пух
Рокля с рисунка
 Българският портал за мода Личен сайт на Любомир Стойков Luxury Life
Другото Кино - сайтът за независимо кино сребърни бижута Capino

Мода - Рецепти - Домашни любимци - Свободно време - Лунна диета - Бални рокли - Дамски рокли - Nixita - Print on demand clothing